Islandsrapport

Första två dagarna fiskade vi i Fossa på höglandet ca 10 mil öster om Reykavik. En extremt svårfiskad bäck, efter två dagars mötande fick vi ge upp och konstatera att det närmaste vi kom var några fina påslag var. Nästa två dagar fiskade vi i en slättlandså. Mycket småfisk returnerade vi , såg även en del större. I morgon bär det iväg till höglandet 5 timmars bilväg till nordvästra delen av ön. Inte mycket att skryta om i fiskväg men en vacker natur med varma bäckar, mätte temperaturen i som visade 43 grader. Det pyser och ryker lite överallt i backen över. I går såg vi EM matchen i Reykavik tillsammans med tiotusen andra på storbildsteve. 20160630_144555 20160703_195007 20160702_121400

Det här inlägget postades i Fiskerapporter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.