Del två vid Åbybäcken.

Idag fortsatte Lasse och jag besöken av markägare till Åbybäcken. Flöt på riktigt bra idag med, vi träffade nya trevliga människor med stort intresse för bäcken. Vi har bara 8 kvar av tjugo, som från början var 21. Den 21:e var en så kallad Amerikatomt som vi inte hittat någon markägare till. Det vill säga att någon emigrerade under de svåra åren 1850-1920, och som aldrig kom tillbaka till Öland. Det visade sig nu att den inte går hela vägen ner till bäcken, och vi slipper att söka fullmakt på den biten. Då vi är upptagna på annat håll nästa helg kör vi en ny runda om fjorton dagar, och hoppas att de som inte varit hemma kommit hem från en skön semester eller var de nu varit?

För er som undrar om fisket, så har Jens Börnå varit ute ett par timmar idag med en retur under måttet som resultat. Några andra rapporter från norra har inte kommit in, och själv kom jag inte ut igår då jag tyckte vädret var lite i värsta laget. Men snart så kommer jag nog ut igen? Från södra delen har Klaus och William haft bra fiske i veckan.

Det här inlägget postades i Fiskerapporter, Fiskevård och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.