Den sämsta dagen på trettio år!

Det var precis vad de två sa som vi träffade idag på isen i Kråkelund. Jag hämtade upp Olof och Per i Rockneby för att senare möta upp Pelle Klippinge i Kråkelund. Pelle sitter redan ute och vi borrar bredvid och börjar pimpla. I andra hålet får jag fem och jag känner att det här kan bli en bra dag. Men gud vad jag bedrog mig … endast tio abborrar i det vackra vintervädret. Pelle och Olof 4 , Per lyckades till slut lura upp en. Kan vara någon/ra abborre mer men inget att skryta om… Utan det bästa på hela dagen idag var grillningen! Pelle valde att byta plats , men när vi pratades vid på kvällen var det samma resultat där. Jag vill väl inte säga att det var den sämsta dagen här , men den näst sämsta av mina alla turer till Kråkelund. Per trodde det berodde på att snön kom och släckte ljuset under isen, och tror det tar en 4-5 dagar innan det släpper? Vi hoppas på det och ser fram mot helgen!

Det här inlägget postades i Fiskerapporter och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *