Nytt försök i Kråkelund.

Idag var det bra uppslutning på pimpelfisket, 9 man är rekord. Dagen började bättre och jag rev en runt kilot i sjunde hålet , flera hade redan landat sina första abborrar. Lucas lyckas dra på en gädda ganska snabbt som tar balansaren. Johan gör snabbt detsamma samt returnerar en runt kilot. Gäddan blev en återkommande gäst under dagen, har nog aldrig varit med om så många på en dag. Gäddfiskaren Johan B lyckades returnera 2 och gav bort två balansare. Jag gjorde en av var , gäddan i retur var ca3kg. De var två killar som ismetade , de hade 8 returer med topp på 10,1kg.
Gädda
Vi hade hyfsat fiske fram till vi grillade , men en stund efter det dog det av. Tycker det varit knepigt att det varit så trögt under den tid som brukar vara bäst? Men vi fick ihop ett 20-tal fina matabborrar mellan 4-8hg , Andreas hade största , som var över 8hg. Här kommer en bild på Lucas 730 grammare. Balansare i blått eller abborrefärg fungerade bäst idag , vi tappade även ett gäng fina abborrar bland gäddorna.
Abborre

Det här inlägget postades i Fiskerapporter och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.