Årets sista tur?

Det blev ett förmiddagspass idag för mig och Cykel-Johan, sydost och 1-3 plusgrader i luften och 4 i vattnet. Fin dag vid kusten men bitvis lite svårkastat då vinden uppträdde nyckfullt, hux-flux så hade man en vindby rakt framifrån mitt i kastet. Högvatten gjorde att även bakkastet ibland komplicerades då skog och andra grönsaker växer ända ner till vattenbrynet. En retur och en bom blev dagens resultat, vi utövade även lite säl-skådning bitvis… Avslutningsvis passade vi även på att kolla in en bäck, skadade som vi är :)…..

IMG_0690//Andreas

Det här inlägget postades i Fiskerapporter, Fiskevård och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.