FÖRSTA SNÖN

Kan bara inte missa första dagen med snöfall. Började min fiskebana på havsöring koncentrerad till årets kyligare dagar, då trodde man att öringen endast föredrog kallt vatten. Guidade Andreas som tack för sommarens fjällfiske. Vi nötte på bra runt Borgholm med resultat av 2 st returer på förmiddagen och avslutade i Grönvik som blev resultatlöst. Snö som övergick i regn, ost-sydost som ökade under dagen gjorde kastandet i lä av den höga kusten ganska komplicerat då vinden blev enormt nyckfull. Känns som den verkliga säsongen nu har startat (ensamma dagar på kusten).

Vinterkust

Vinterkust

Det här inlägget postades i Fiskerapporter och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på FÖRSTA SNÖN

  1. Seppo skriver:

    Kunde heller inte låta bli första snöfallet. Synd att snöandet övergick till regn. Sjöörreten var ju på G. Härligt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.