Lite bistert på kusten idag.

När det började närma sig nollan begav jag mig norr över för att se om öringen var i hugget. När jag körde förbi Löttorp var jag tvungen att trakassera en hantverkare med sms. Jag hann fiska av första stället utan en dragning innan svaret kom. Svarade att måndagar är kanon när man går och fiskar på kusten, inte riktigt vad han väntade sig.. Jag fick tillbaka ett skitfiske och vadade ut på nästa plats, hinner inte med många kast innan den här +1 klev på och levde rövare. De är riktigt bra fart i dem fortfarande när vatten temperaturen är så hög.
Havsöring
Havsöring
Efter bilden skickats tog det inte många minuter innan telefonen ringde, och ca en 40m senare vadar Jens ut norr om mig. Vi fiskar av en bra sträcka med en västlig 4-6ms och mycket fint grummel i vattnet. När vi samlas lite senare har jag en retur -1 och en tappad , Jens har två tappade. Vi byter plats och det ligger på fint här men inget grummel i vattnet , och inte ett liv på den långa sträckan vi hann fiska av innan solen gick ner.
Öland
Här ser ni skillnaden på en ny Omöborste och en som fångat fem havsöringar. När det är bra skärpa kvar på kroken sparar jag dem till en dag med lugnt och klart vatten.
Omöborste
Vi pratade en stund men det började bli riktigt kyligt i vinden när solen gått ner. Jag begav mig hem för middag medans Jens fick åka och jobba ikapp!

Det här inlägget postades i Fiskerapporter och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

6 svar på Lite bistert på kusten idag.

  1. Ola skriver:

    Hej Niclas!
    Ser ut som vädret ska var lugnare ner mot Borgholm.
    Östra sidan kan det vara något på hårdare vind?

    Med vänlig hälsning Ola

    • Solle skriver:

      Hej Ola,
      Ursäkta mitt sena svar, torsdag ser riktigt bra ut. Tror dock att det är för skitigt på östra sidan? Fredag blir en riktig skitdag, känns som att det bara är raset och längst upp vid fyren det drar av lite..

      Skitfiske / Niclas

  2. Ola skriver:

    Ser på prognosen att det ska bli kraftigare vindar än 10 m/s

  3. Solle skriver:

    Hej Ola ,
    Det är lite för tidigt att säga något om vindarna i nästa vecka. Men vi återkommer med tips i början av nästa.

    Skitfiske / Niclas

  4. Ola skriver:

    Hej!

    Jag ska upp till norra öland och fiska nästa vecka den 2-4/12. Inte så hemma där, någon som kan tipsa så jag slipper köra för mycket bil? Ska bli västan upp till 10 m/s.

    Med vänlig hälsning Ola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *