Rejeflugor!

Sitter åter vid bindstädet och tittar på min överfulla flugask. Visst är det märkligt med oss sportfiskare att även om vi har prylar så det räcker till och blir över så måste och då menar jag måste man bara ha mer. Tror att detta fenomen inte gäller bara oss sportfiskare utan även andra som brinner för något. Nu är det ju trots allt så att flugfiske och flugbindning är min stora passion och i och med detta så har det genererat till överfulla flugaskar. Jag har mången fluga som jag VET att öringen kommer att bita på, men i alla fall så sitter man här nu och knåpar med drömmen att få fram ett mönster som är utöver det vanliga. Ja jag vet! Det kommer aldrig att hända för ena dagen så har du det optimala betet och nästa dag inte en känning. I dag så får det bli några nya Rejemönster. Kanske någon av dessa blir trots bättre vetande helgens optimala mönster. Jag hoppas verkligen att du knyter på den optimala flugan / kustdraget till helgens Havsöringträff.

Vi syns till helgen mina damer och herrar.

 

/ Seppo

Nya räkimitationer 004 copy

Det här inlägget postades i Fiskerapporter och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Rejeflugor!

  1. Peter Lindström skriver:

    Själv fegar jag och hänger på Omöborsten på flugspöt eller en grön/silver Salty på haspelspöt! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.