Rekord idag!

Vi lyckades förbereda 26 platser inför grusningen nästa helg! Så här bra har det aldrig gått innan , men vi hade lite hjälp av kalkstenshällen som låg i botten av bäcken. Skyfflandet av gammalt sediment går så mycket lättare när skyffeln har hällen att följa. Men först fick vi plocka i ordning på stenen i bäcken , en del användes för att säkra för gruset som kommer. De andra blir skydd och ståndplatser. Platserna idag ligger mellan Dockemosse och nedströms till stenbron/plåtbron, allt från 5-20m är det mellan platserna.
Fiskevård
Nu ser vi fram mot nästa helg när det ska tryckas i 50 ton lekgrus på de 46st platserna som nu är klara. Och skulle det bli lite över? Är det lätt att göra klart några till! Här är dagens manskap i bäcken , stort tack till Alexander, Roberth , Daniel , Stickan och Lasse!
Fiskevård
Så glöm nu inte att boka in minst en dag nästa helg! Det kommer vara en av de lättaste bäckarna så här långt att få gruset på plats. Vi kan köra längs bäcken med bara ett par meter till kanten , samt att skottkärra kommer max att behövas till ett par tre stycken av de 46!

Välkomna / Styrelsen

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *