Första dagen i Pelnabrobäcken.

Fiskevårdare
Vid 8.00 var vi på plats vid väg 925 för att ta tag i vårt andra projekt för året. Bra uppslutning i ett lite behagligare väder för grävningen. Vi började väster om bron med den första platsen för att sen jobba oss öster ut , ner mot östersjön. Andreas , Robert och jag jobbade i ett lag , där Robert hittade två små öringar. De var i så små vattenfickor som 20x20cm med ca 5-6cm djup, helt fantastiskt!! Robert flyttade dem till den stora vattensamlingen 2x1m , så de inte var så utsatta. Det visade sig senare att det var öringar i många av de små pölarna i bäcken. Så vi fick vara försiktiga med vårt arbete.
Havsöring
Arbetet gick riktigt bra och när regnet började var vi nästan klara. Vi hade då färdigställt 20 platser till nästa helgs grusning. Vi rev även ett gäng bäverhyddor där det var stopp i bäcken. Passade även på att rensa upp allt skräp som låg i Pelnabrobäcken , vi hittade träskor , campingstolar , plast , liggunderlag och en soffa i delar!
Här kommer gänget som gjorde ett kanonjobb idag, Daniel , Alexander , Stickan , Lasse , Andreas , Robert och Hasse.
Fiskevårdare

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Första dagen i Pelnabrobäcken.

  1. Fredrik Arnerby skriver:

    Ser härligt ut!! Måste säga att jag är imponerad av ert arbete!! Blir också glad att se alla bilder ni lägger ut på hemsidan

  2. Andreas skriver:

    Bra jobbat idag! Ska dansa regndansen i afton så det fyller på i bäckarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *