Laxtrolling

Äntligen så pass lugna vindar att man kunde komma ut på en fisketur.

Jag hade med mig Martin och Tobias även denna gång. Vi kom igång ganska sent. Alla grejer var i vattnet straxt innan 17.00. Det var fortfarande en del sjö kvar sen blåsten dygnet innan. Till och med så att vi fick åka iland lite tidigare än planerat. Det var nämligen en utav grabbarna som pratade med Ullrik ett par gånger. Nämner inga namn men hans största Lax ligger på 7kg :). Men även denna eftermiddag/kväll fick vi kontakt med lax. Först ett hugg längst ner på 140 fot bakom salsaflashern. Men den ville inte fastna. Kort där efter ett hugg till på samma spö. Denna gång satt den kvar och rusade ut 50-6om i första rusningen. Efter det stod den mest och tjurade nere på djupet men efter en del press så fick jag den intill båten. Väl i båten så blev det en snabb bild och ett par sekunder på vågen som pendlade mellan 9-10kg innan den fick sin frihet åter. image

Med vänlig hälsning/

Johan B

Det här inlägget postades i Fiskerapporter och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.