Spontangrävning i bäcken

Den yngre generationen bild 3

 

Frugan stack på fotboll, inte direkt mitt största intresse, så jag tog med mina grabbar och en till som var lättlurad. Kanske inte rätt tid att gräva mitt på dagen i hettan . Men grabbarna kämpade på. Inte helt enkelt att gräva i rinnande vatten, men vi fick upp en hel del, Efter ett tag noterade en av grabbarna att vi numrerat lekplatserna, sen undrade han varför vi  inte började på nummer ett, tja det var en bra fråga tänkte jag. Svaret blev nåt i still med att ibland har vi vuxna det lite snurrigt i huvudet. Sen när de var dags att avsluta och hoppa i badet, fick jag nästan släpa en av dom  därifrån.

så nu är vi på gång sakta men säkert

 

 

Det här inlägget postades i Fiskevård och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

1 svar på Spontangrävning i bäcken

  1. Andreas skriver:

    Bra jobbat grabbar! Kul när även de yngre engagerar sig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.