Första dagen med Gamleby SFK.

Igår anlände killarna från Gamleby SFK för inkvartering i Källahamn. Lasse och Stickan anslöt samtidigt , de fick dock köra hem Lasse för att byta regnbågslådan mot havsöringsgrejer… För tanken i helgen är ju havsöringsfiske fullt ut! Tidig morgon och Andreas anslöt sig , de delade upp sig i tre bilar. Stickan och Gunnar hade inget under dagen. Andreas och Oskar hade ett hugg. Jocke , Tommy och Lasse var de som var på rätt ställe. Tommy drillade två och hade en dragning , dock var finmotoriken inte 100% efter gårdagen så han tappade alla. Lasse drillade när Jocke kom och filmade , men bad honom att stanna för att inte skrämma fisken. Gädda förstår vi ju alla med ett sånt sätt, men inte sugen på att mista sin Polenfluga 2.0 . Utan ville dölja peangen som skulle in i gäddgapet när inte Jocke filmade! Nu lär ju Jocke aldrig gå på detta någon mer gång , utan vi får se hela sekvensen om Lasse inte drar av tafsen och offrar flugan i morgon? Lasse tog dock en lekfärgad vild som simmar vidare , innan det blev för mörkt och räddade namnet. Själv var jag på väg ner till Källahamn efter jobbet för att bjuda på lite tilltugg till pilsnern. Lasse berättade var nyckeln hängde , och bad mig vänta på den som var mest törstig att anlända. Jag blev inte förvånad när Andreas klev in genom dörren en tjugo minuter senare… 😉

ÖlandHavsöring

Det här inlägget postades i Fiskerapporter och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 svar på Första dagen med Gamleby SFK.

 1. Jocke Johansson skriver:

  Lugn Lasse jag tar med lite gäddglitter åt dej till Gotland 😉

 2. Seppo L skriver:

  He,he ja du söte! Underbar läsning detta och så,så synd att jag var tvungen att jobba denna helg.

 3. K-G NYMAN skriver:

  Var vid Äleklinta 1/11 många följen men smått + mycke grönt.

 4. Oskar Ahlsen skriver:

  Alla filmkameror är laddade, så imor’n är vi på tå när Lasse tar sin obligatoriska gädda

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.