Havsöring innan stormen?

Väntade på Dmi uppdateringen efter 8.30 för att se om det var läge? Inte någon fara på taket när de visade mer sydlig på de ca 10ms. Östra fungerar inte med denna prognosen,  så det blev västra sidan. Första stället gav inte något över huvud taget. Men på nästa ställe fick jag en +1 på fjärde kastet , så nu var man på gång. Följen , missade hugg och en runt 1.5-2 som hoppade 15m bredvid mig. Ytterliggare en retur under kilot. Sen kom det en lugn stund då jag testade andra flugor , bytte tillbaka till Polenflugan då inget hände. Drog då på en som jag gärna synat , men fick aldrig riktig kontakt med öringen. Den simmade snabbt mot mig så jag hann aldrig med ordentligt , kände den två gånger innan den var borta. Avslutade och på vägen till bilen träffade  jag på fem trevliga killar från Vetlanda som var på havsöringsfiske på ön. De hade tappat en blank och fin precis vid landningen runt 2.5. Vi hade en trevlig pratstund och jag gav dem lite tips, hoppas det gick bra? Tänkte prova ett sista ställe , men det låg ett bottengarn brevid den tilltänkta fiskeplatsen. Gjorde dock ett snabbt stopp på ett ställe där det inte rullade på allt för mycket. Även om allt såg riktigt bra ut så var det ingen hemma. Får se om det blir något mer fiske innan det blåser upp alldeles för mycket?

Det här inlägget postades i Fiskerapporter och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på Havsöring innan stormen?

  1. Peter wainebro skriver:

    Vi fem killar från Vetlanda tackar för tipsen.I dag söndag prövade vi fisket på dom platserna resultatet blev 3 landade, 2 st runt kilot 1st 2.5 kg

    • Solle skriver:

      Gott , plåster på såren för den tappade på lördagen. Välkomna tillbaka , och undrar ni något skicka på kontakt så hjälper vi till så gott det går! M.V.H Niclas

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.