Möte på näringslivskontoret om sportfisketurism.

På onsdagskvällen hade vi och flera andra blivit inbjudna för att försöka få en samsyn angående sportfisketurism till Öland. Det var allt från stuguthyrare, fiskeklubbar , fiskeguider , turistbyrån och AnnaSara Nilsson landsbygdsutvecklare. Det började med att alla fick berätta lite om sig och sin syn på fisket. Sen började de riktiga diskussionerna om hur var och när , men som vi framhöll utan fisk ingen hållbar sportfisketurism under lågsäsong! En mycket givande kväll med många olika bra förslag på olika saker. Och framförallt , ska vi träffas igen och försöka få med några på kommunen. För på sikt måste båda kommunerna ta tag i detta för att kunna öka antalet arbetstillfällen och skatteintäkter. Men det är en lång väg dit, där många brickor måste trilla på plats innan det ens går att börja på riktigt. Synd att AnnaSara inte får jobba vidare med detta , men vi hoppas på att Lotta tar över stafettpinnen och kan föra detta närmare vår vision med Sportfiskeparadis Öland!!!
Nu väntar vi med spänning på en ny inbjudan , för att kunna ta nästa steg i rätt riktning!

Det här inlägget postades i Klubbnytt och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 svar på Möte på näringslivskontoret om sportfisketurism.

  1. Michael skriver:

    Imponeras över Ert engagemang för fisk-/sportfiskefrågor. Kommer att stödja detta på mitt sätt genom att bli medlem 2013.

  2. Andreas Johansson skriver:

    Bra jobbat gubbar!

  3. AnnaSara skriver:

    Hej Tack för ett mycket bra och trevligt möte! Jag har lagt upp lite om mötet på vår facebook sök på Ölandsnäringslivskontor och gilla inlägget så blir det fler som läser er blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *