Ännu en dag i Kråkelund

Lasse och jag var idag och provade på abborre i Kråkelund. Vi valde en annan fjärd idag och hoppades på lite grövre borrar. Det började med fisk i första hålet , så jag trodde att nu blir det en bra dag? Men det blev riktigt trögt fram till att vädret slog om till regn och blåst, då släppte det rejält.. Fisk överallt var man än borrade och upp till 10 per hål, plus en massa bommade på balansaren. Men det var ju optimistiska små abborrar som gav sig på en 7cm rapala. Hyfsad storlek , upp till ca 4hg. Uppskattar att de tre bästa hålen gav nästan 5kg , så det var en riktigt rolig eftermiddag i Kråkelund med ett snitt på ca 2hg per abborre! De simmar också vidare för att växa till sig! Men nästa gång tar vi de större , om nu inte isen blir för dålig under veckans mildväder? Men då åker flugspöet fram och vi försöker på havsöringen istället…

Det här inlägget postades i Fiskerapporter och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.