Årsmötet avslutat.

Ikväll var det lite manfall då vädret inte visade sin bästa sida, själv kom jag inte upp i byn på vägen hem. Utan körde fast i drivorna efter bara 50m , men Lasse var snäll och kom och drog ut mig till stora vägen. Men nio var vi alla fall som hade en mycket trevlig kväll. En viktig sak vi beslutade att medverka i , är Öland spirar 12-13 maj. Vi kommer att genomföra en aktivitet båda dagarna under 3 timmar vid tvättfatet (damm). Här behöver vi mer förslag för att få ut vårt budskap till fler intresserade , som kan generera fler stöd eller fullvärdiga medlemmar i klubben. Det vi kom fram till under mötet var att följande saker kunde visas eller provas på. Fiskekajaker i dammen , en trollingbåt på trailer med full utrustning , fiskdamm för barn, fiske loppis (Lasse och jag tänker oss att skänka grejer och pengarna går till klubben), visning av flugfiske , jerkfiske samt mete. Detta får de som är sugna prova på under uppsikt , framför allt kajakpaddlingen! Ett föredrag eller ett bildspel med text angående fiskevården på ön. Samt fisketips för de som redan har kommit en bit på vägen , och att utbyta erfarenheter om olika sorters fiske. Så var nu kreativa och kom med förslag till vår bästa chans att få visa upp oss i vår!! Inga begränsningar , förutom att det inte får kosta klubben några pengar. De ska ju gå till fiskevården!!! För tanken är att vi ska vara en 6-8st och ha hand om olika stationer. Och tanken är att det ska vara på dagen , så att vi som vill kan köra lite havsöring på morgon och kväll.Några medlemmar ville att vi skulle ta fram lite olika förslag till fiske resor , typ Harasjömåla eller något annat? Här vill styrelsen också ha in förslag på olika aktiviteter för klubbens medlemmar, så kom igen nu!

Styrelsen som var uppe till omval tackar för förtroendet för ännu en period!

Det här inlägget postades i Klubbnytt. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Årsmötet avslutat.

  1. Solle skriver:

    Tvättfatet är dammen mellan Beijer byggmatrial och turistbyrån, även kallad ankdammen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.