Gamla neoprenvadare!

Om du har ett par gamla läckande neoprenvadare som du tröttnat på så släng inte bort dom. Du kan t.ex. göra rullfodral som jag gjort här eller något helt annat, det är bara din fantasi som sätter gränser. Jag kan nämna att 4mm neopren är inte världens lättaste att sy i men å andra sidan varför ha bråttom (jag har sytt ihop alla delar med 0,20mm nylonlina). Nu kommer jag även att göra rullfodral till mina multirullar. Kommer att återkomma senare med en samlingsbild gällande hempulade rullfodraler mm som jag gjort i brist på annat när det regnat.

Skitfiske på Er!

/ Seppo

Släng inte bort gamla neoprenvadare
Du kan hempula rullfodral som den här jag gjort till min flugrulle
Det här inlägget postades i Fiskerapporter och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.