Fiskevård för abborre

Vi samlades vid 9.00 för att lägga risvasar i Borgholms hamn. Vi delade på arbetsuppgifterna och allt rullade på bra. Vi tryckte in 16st under den andra betongbryggan, flest mellan 1-2m. Vi ser till att de kommer in under bryggan för att inte ställa till problem för båtägarna i hamnen. Vi passade även på att märka upp och loda djup för fasta installationer mellan båtklubbens röda dunkar och Robinsson. Så nu ska bara klubbens professor Baltazar fundera ut en bra lösning på dessa. Samt att båtklubben ska godkänna de 5 platserna vi markerat ut. Vi tackar Alex, Andreas, Lasse och Martin för hjälpen idag! Vi planerar eventuellt ytterligare en dag, det kommer räcka med 1-2 timmar en lördag eller söndag? Så hör gärna av er om ni kan hjälpa till en timme eller två. Fem man är perfekt som idag, en borrar, två knyter och två sänker dem. Välkomna/Styrelsen

Alex borrar kalksten
Innan iläggning är helt klar

Det här inlägget postades i Fiskevård och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.