Nu är fiskevården igång igen!!!!

På söndag 2:e september drar vi igång etapp 1 i Åbybäcken. Åbybäcken är ett stort och oerhört viktigt projekt, så vi har valt att lägga ut det på fem olika etapper. Gruset har precis kommit på plats och resten av grejerna kommer med ner på söndag morgon. Tanken är att vi ska göra klart detta de tre närmaste söndagarna 2:e, 9:e och 16:e september. Vi har fått låna två flak till gruset, och de ska vara tomma inom 4 veckor. Så skulle vi ligga efter får vi ta en lördag extra. Länsstyrelsen har andra krav på oss i Åbybäcken, endast september samt att inget får tas ur bäcken. Men det känns skönt att vi är på gång igen! Alla som har tid och vill hjälpa till med fiskevården är välkomna till Åbybäcken, den nedre delen mot mynningen. Ni kan inte missa grusflaket på vägen ner, så välkomna 9,00 på söndag!!

Fiskevårdsgruppen

Det här inlägget postades i Fiskevård och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.