ÖLANDS SPORTFISKEKLUBB !!

Nu är det officiellt , vi har bytt namn till det mer rättvisande namnet ÖLANDS SPORTFISKEKLUBB. Grundtanken med klubben när trollingintresset var stort och ökande var att samla de som trollade runt ön. Men i och med ändrat regelverk för trollingfångster om fettfeneklippt fisk tappade många intresset samtidigt som alla sett den drastiska minskning av fiskbestånden i Östersjön var det inte svårt att ta beslutet att arbeta för en bättre miljö och försöka bidra till att fiskbestånden ökar.  Vi anser även att trolling är en form av sportfiske så namnbytet är logiskt. 

Vi är nu även förbundsmedlem i Sportfiskarna, Sveriges Sportfiske och Fiskevårdsförbund och ser fram emot ett givande samarbete för sportfisket och miljöns framtid.

Det här inlägget postades i Klubbnytt och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.