ÄNDRAT DATUM KUSTFISKEDAG!

Vi flyttar fram kustfiskedagen till 27/11 p.g.a tids och personalbrist, vi ber om ursäkt till de som hade ställt in sig på fiske nu på söndag… (ser dock ut att bli fina förhållanden så det är bara att ut och dänga på egen hand).

Gamla, nya och blivande medlemmar är välkomna att delta 27/11. Vi samlas kl 08.00 vid Besikta i Borgholm och rullar norrut med ett stopp i Södvik straxt innan kl 09.00 om några vill ansluta där. Har du för avsikt att deltaga vore det fint om du skrev det i en kommentar till detta inlägg senast 25/11.

Dagen kommer bjuda på fiske, korvgrillning mm.

Vid EXTREMT dåligt väder kan datumet komma att ändras.

//Styrelsen

 

Det här inlägget postades i Fiskerapporter, Klubbnytt och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.