Pilen visar vägen

Har några semesterdagar för att pula med gården samt ta en fisketur när det passar. Såg på väderappen att det skulle bli lite soligt på eftermiddagen så jag messade frugan att jag åker ut på en liten tur. Efter att skrapat av all  is på bilen så styrde jag kosan mot östra sidan av ön. Ja! jag vet att det kan vara ganska så skitigt i vattnet efter alla dessa stormar men va fanken. Klockan var väl modiga två på eftermiddagen när jag blötte min fluga, gjorde väl ett tiotalet kast när det nöp till rejält på flugan. Ett fint luftsprång och den färgade öringen på uppskattningsvis halvtannat kilo klev av. Fiskade en liten stund till och bytte ställe men inget mer. Fiskade till kl 16,30. Redan vid 15,30 så började mina spöringar att frysa till. När jag knallade till bilen såg jag att det var ju skyltat denna dag var jag skulle hitta öringen. Fanken att jag inte såg denna pil tidigare. Grrrr!!

Pilen visar vägen.

vagvisaren

En hel del vatten på vägen..Ska jag eller ska jag inte?

varflod

Det här inlägget postades i Fiskerapporter och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.