Kustfiskedag!

Sitter och småpular med fiskeprylarna. Ja, ja jag vet att kustfiskedagen är nu först på söndag men visst är det trivsamt att pula med flugor och prylar och kanske drömma lite. Måste binda upp ett par Omögrizzlys. Lovade i stundens hetta för styrelsen att den som landar största öringen på söndag får två Omögrizzlys av mig. Själv så är jag med endast för att få knapra på Rosas goda korvar. He, he skojar bara, givetvis så vill jag först och främst vinna mina egna flugor, Vem vill inte det???. Jag hoppas verkligen att många tar chansen nu och följer med oss på vår trivsamma kustfiskedag. För en sak som är säker och det är att i alla fall jag är otroligt duktig på att snacka sjöörretfiske sen hur det är i praktiken är en helt annan sak. Jag ska och givetvis mina fiskebröder kommer att göra allt för att denna dag ska bli så minnesvärd och lärorik som möjligt för er som väljer att spendera söndagen med oss.

Hoppas verkligen att vi syns på söndag..

Seppo + Styrelsen

Öring i säck

Det här inlägget postades i Fiskerapporter och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Kustfiskedag!

  1. jan Stråhle skriver:

    Tack för en trevlig fiskedag, som vanligt för min del inget napp ens. Tyvärr blev dagen något kortare än vad jag tänkt mig beroende på ett härligt vårdopp i Kalmarsund. Konstaterade att mobilen inte fungerar, plånboken lite blöt osv.
    När mina fiskekompisar sedan skulle dra iväg lite norrut så packade jag in nästan allt i bilen och när jag kom fram till nästa fiskeplats upptäckte jag att min kameraväska stod kvar där jag parkerat bilen vid första stoppet, raskt tillbaka igen och den stod kvar. Då började solen gå i moln och allt vatten i vadarbyxorna började kännas lite kallt så jag kände mig tvungen att avstå alla fina korvar från Rosas Handel. Väl hemma fick jag en överraskning när jag tog av mig vadarbyxorna, att så mycket vatten får plats, det är en uppgift för en produktutvecklare att se till att vadarbyxor har en liten evakueringsventil vid anklarna, man kan ju ha en backventil som finns i alla disk- resp tvättmaskiner.
    Näst gång tar jag med en stav som kan hjälpa till att hålla balansen, skall också fundera på hur en evakueringsventil kan konstrueras.
    Jan S

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.