Ännu en dag på isen.

Vi rullade som vanligt vid halv sju från Borgholm, men gjorde ett stopp i Färjestaden för att plocka upp Roberth Väl framme låg det på -9 , så det kändes i fingrarna. Det började trögt , men vi hittade lite enstaka abborrar fram vid tiotiden. Jag hade inte ett liv i början när de andra fick på andra sidan fjärden. Fick flytta ut mig och fick mina första för dagen. Fikade lite och pratade lite skit innan vi körde på igen, men bara strö fisk. Vi gjorde som i tisdags , grillade smakrika korvar och laddade för eftermiddagen. Nu gick dagens fina abborre upp , Roberth fick en på 830gram.
Abborre
Vi fiskade vidare och det blev i alla fall bättre än i tisdags, nu var ju de inte så svårt! 😉 De vi fick idag var lite grundare 1.5-2m och tog på balansare med rosa eller lila garnkrok. Nu ser vi fram mot helgen och nya försök på de store , vi borde komma närmare för varje gång vi åker?
Kråkelund
Tackar Johan B, Roberth & Ulf för en trevlig dag på isen!

Det här inlägget postades i Fiskerapporter och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.