Kustfiskedag på söndag 15/11!

På söndag träffas vi vid Besikta i Borgholm klockan 8,00 , för att samåka vidare mot kusten. Då vinden lägger sig längre ner i sundet och sakta flyttar norr över,så ni som bor norr över kan vi möta upp i Södvik vid bageriet runt 8,30 för att samåka vidare. Runt 12 träffas vi för grillning och fiskesnack, det är Rosas korvar på menyn. Grillplats bestämmer vi närmare på söndag. Prognosen är 6-8 läggande 4-6 till 2-4ms sent på söndagen , så ta med enkelkrok om det ligger för mycket ålgräs kvar längs kusten? Alla medlemmar är välkomna , så ses vi på söndag?

Skitfiske / Styrelsen

Det här inlägget postades i Klubbnytt och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Ett svar på Kustfiskedag på söndag 15/11!

  1. Seppo skriver:

    Synd att jag jobbade denna helg för det är fantastiskt roligt med dessa träffar. Verkar vara ödets nyck att alla våra träffar hamnar på min jobbhelg. Såg bilden med det stora
    blocket. Alma och jag satt en kväll metade flundra. Dessutom var det en härlig varm sommarnatt. Vi hade inte ett pill på våra beten och klockan blev ett,halv två på nattakröken. Alldeles bleke var det och vi kände lite trolsk stämning som vi givetvis spädde på med lite spökhistorier. Klockan började krypa mot två och plötsligt blev det ett helvetes brak bakom oss och jag tror att både Alma och jag lyfte nog upp ur våra stolar en halvannan meter. Ett liknande block föll ned bakom ryggen på oss. Du kan se blocket lite söder stenhuset i Grönvik. Niclas har helt rätt med att vara på rätt plats. Var försiktig när du vandrar efter kusten..
    / Seppo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *