Dag fem Frösslunda.

I söndags samlades återigen ett glatt gäng vid Frösslundabäcken för att göra färdigt de sista lekbäddarna för den här gången. Arbetet flöt på fint, och vi fick till några väldigt lovande lekbäddar. Dock visade det sig att vi vid dagens slut hade alldeles för mycket grus kvar på land. Vi tog beslut på att lägga kommande lördag i Frösslunda för att utnyttja allt grus och skapa några bonusbäddar. På söndag växlar vi till Bröttorps-bäcken, vilket ska bli mycket spännande, en bäck som har stor potential. Har du möjlighet att hjälpa till någon av dagarna kan du lämna en kommentar till detta inlägg eller slå en signal till fiskevårdsansvarig Lars Karlsson på tel: 070-549 70 50 eller ordförande Niclas Solberg på tel: 070-3910757, de enda förkunskaper som krävs är att du kan manövrera en skottkärra samt hantera en skyffel.

/Styrelsen

Mycket grus blir det!

Mycket grus blir det!

Det glada gänget, som ni ser är återväxten tryggad.

Det glada gänget, som ni ser är återväxten tryggad.

Slit och släp.

Slit och släp.

Michael trivs som fisken i vattnet :)

Michael trivs som fisken i vattnet 🙂

20150913_121612

Kallin på besök för inspektion.

Kalin på besök för inspektion.

Det här inlägget postades i Fiskevård och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.