Lugnt på västra sidan

Smet en timme tidigare från jobbet, sol och sydvästvindar lovade gott, “såg bra ut”. Det uttrycket är aldrig ett gott tecken, pissevindar som fladdrade till ibland från SV och V plus ett irriterande moln som kylde samt den obligatoriska ålgräsströmmen så såg verkligheten ut. Det positiva vägde ändå över till rätt sida, folktom kust och frisk luft samt lite tid att rensa ut alla måsten ur skallen. Nya tag kommer att tas nu när man äntligen tagit sig i kragen och startar upp fiskesäsongen.

skitfiske/Lasse

ps. brorsan rapporterade en retur från östra sidan

Det här inlägget postades i Fiskerapporter och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.