Det blev inte så många som jag tänkt..

Efter att posten kommit , och med den ett paket från Gemla. Kändes det som att det skulle bli en fantastisk dag med tanke på hur gårdagen avslutades. Ny sydväst 4-5ms gjorde det hela ännu mycket intressantare. Var på plats vid två och det rullade in fint när jag knöt på en provfluga från Magnus. Fiskade av en bra bit och hade en dragning precis innan all tång och ålgräs klumpat ihop sig vid strömkanten. Nu såg det riktigt hett ut med en massa märlor bland allt som samlats ihop. Gick i detta i ca en timme men inte ett liv , de kom säkert in så fort jag åkt vidare? Körde upp till där jag avslutade igår kväll och hoppades på att de skulle vara i taget?
Och mycket riktigt hann precis avsluta solfjädern så klev det på en runt kilot som simmade vidare. Trodde de skulle vara några till , men inte ett liv under sista timmen! Ja det var nog alldeles för höga förhoppningar! Vinden vred över på väst/nordväst och ökade på , så det blev lite kyligare när solen gått ner. Det känns bra nu med längre fiskedagar för varje dag som går , halv sex nu utan problem.
Det allra bästa nu är blåstång som så sakteliga börjar återhämta sig längs kusten , här var det lite spridda skurar i våras. Nu flera kvadrat meter!
Blåstång
Blåstång

Det här inlägget postades i Fiskerapporter och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *