Risvasar Borgholm

I fredags mötte Lasse och jag upp Roland från Borgholms båtklubb  vid deras bryggor för att reka inför julgransutsättningen. Tanken är att vi ska sätta vasar längst in vid Y-bommarna. Lasse lodade så vi fick en uppfattning om hur djupet såg ut. Vi kom även fram till att vi behöver någon form av elastiskt rep högst upp då bryggorna är av pontontyp och det kan bli trubbel när det växlar mellan normal, hög och lågvatten. Vi tar gärna emot kasserade julgranar (ej ädelgran). Vill du vara med och hjälpa till så är det bara att lämna under kontakt eller kommentar. Planen är att vasarna ska sättas ut i början på februari, lite beroende på hur vintern utvecklas.

/Andreas

Lasse "lodis"

Lasse “lodis”

Det här inlägget postades i Fiskevård, Klubbnytt och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.