Höstmöte & After grus

Här kommer två viktiga datum för kalendern. Höstmöte för klubbens medlemmar måndag den 24 november 19.00 , plats ej klar men information kommer närmare mötet.

After grus för de som hjälpt till med fiskevården i höst. Fredag den 9 januari 19.00 träffas vi på Harrys i Borgholm. Klubben står för en pizza med öl eller alkoholfritt alternativ för de som vill.

Fiskerapporter från helgen har inte varit många och den jag fått talar om dåligt resultat. Till och med yrkesfisket har haft mycket dåligt med blank öring , endast några färgade returer. Nästa helg ser jag däremot fram mot fina rapporter när några tunga namn besöker Öland för att drilla havsöring! Men när jag jobbade under helgen fick jag se bild på en vacker blank öring på 4.7kg som togs förra lördagen på nordvästra Öland. Så de är inte långt borta , kanske nästa kast?

Det här inlägget postades i Fiskerapporter, Klubbnytt och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Höstmöte & After grus

  1. Mats Töpel skriver:

    Hej Solle

    Möjligtvis vad det denna fisk du såg https://www.flickr.com/photos/mats_topel/15727258196/ 74 cm och~4.6 kg.

    Farsan och jag fiskade nyligen på norra delen av ön under en vecka, mestadels på västra sidan, och tog fyra öringar och tappade två. De flesta var dock färgade och/eller små (till skillnad från firren på bilden). Sista dagens “sista kast” resulterade dock i ett bra hugg nära land från en stor fisk som rullade runt och visade en kritvit undersida. Den släppte tyvärr ganska snabbt, men visst verkar det finnas fina fiskar runt ön.

    Fridens
    #Mats

  2. Erik skriver:

    Vi var på västra sidan i söndags och fick lite fisk. Hade en fin på men den släppte. Men en rolig överraskning var att jag fick en torsk på gnosjödraget. Annars så ser jag fram emot hösträffen.

  3. Seppo L skriver:

    Helt rätt Niclas! Visst finns det bitvillig öring. Själv så har jag motionerat några senaste tiden.
    /Seppo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *