Klart i Kleva- Pelnabro nästa

I söndags blev vi klara i Klevabäcken, nio lekbäddar blev resultatet. Återstår för Johan och Michael att dokumentera och märka ut platserna. Vi ser med spänning fram emot höstens lek om vårt arbete faller de silvriga i smaken. Vi hann även med att avveckla och flytta materialet österut för nästa helg.

Ett stort tack till Michael och Johan för genomförandet av projektet, även övriga som deltagit är värda en eloge. Söndagens manskap bestod av Niclas, Andreas, Stickan, Roberth, Lasse, Sten m familj och Patrik m familj.

De som har möjlighet att bidra till helgen i Pelnabro hör av er till mig, vi behöver några man till både på lördag och söndag. Vi beräknar att klara arbetet under helgerna 13-14/9, 20-21/9, och avsluta 4-5/10 så notera i era kalendrar. Ge gärna besked vilka dagar ni kan. Bilderna är från vinterns lekobservationer vilket ligger till grund för kommande arbete.

SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG SAMSUNG

Det här inlägget postades i Fiskevård och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.