Påsk och fullt längs kusten.

Jag åkte norr över efter tre för att möta Andreas från FFM i Malmö. Vi började på västra sidan och vågorna rullade in fint i nordanvinden. Vi fiskade av en 150m var men utan resultat. Vi bytte plats och på väg ner till vattnet kommer en BMW och stannar till. Det är Zoltan som är på ön för att fira påsk med släkten , men som smitit iväg på kustfiske idag. Han hade en retur runt 45cm så här långt , vad det blev sen vet vi inte. Vi blev inte långvariga här då det gick på lite för bra här , så vi körde vidare. Nästa ställe hade jag en retur runt kilot och en missad. Vi avslutade med ett snabbt fiske efter solnedgången , men inte något mer. Väl hemma visar det sig att Lelle med två killar gått på fisken idag. 18 havsöringar och flera tappade under dagen. Spinnfiske med gröna långsmala drag var melodin för dagen på norra Öland. Det vi märkte idag var att det blåste mer ju längre söder ut vi kom , så med facit i hand skulle vi åkte längre norr över? Och mångar fiskare svingade spön på Öland idag , vi såg folk längs hela kustvägen..

Det här inlägget postades i Fiskerapporter och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

5 svar på Påsk och fullt längs kusten.

  1. Cobran skriver:

    En dansk fångade en havsöring på drygt tre kilo uppe vid norra udden under påskafton. Lite diffus information kanske, men ändå. Jag såg det hela på håll.

  2. oskar skriver:

    Påsken var mitt första besök på Öland för att fiska havsöring. Var lite segfiskat men hittade till slut en fin fisk på 71cm, ca 4kg. Å andra sidan var det ju fantastiskt väder och otroligt vackert, kommer definitivt komma tillbaka.

    //oskar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *