Fortsatt bra med havsöring.

Stack söder ut efter lunch , men det var bara att köra norr över igen. Det rullade in alldeles för mycket och det var som en svart gröt, så här såg prognosen inte ut! Över en timme i bilen innan jag kunde lägga ut flugan på nordöstra Öland. Fiskade av en udde och fortsatte in mot viken där det började grumla lite i vattnet. Här drog det till och upp hoppade en fin öring runt 1.5kg , som fick gå tillbaka efter några bilder. Här ser hur grumligt vattnet var.
Havsöring
Havsöringen är ca 1m framför kameran på bilden. Inget mer här utan fortsatte norr över , men här var det ofiskbart. Tog ett snabbt beslut att byta till nordvästra. Kommer över och det rullar in fint med en lätt nordlig vind. Efter en tjugo minuter ser jag fisk uppe i ytan inne vid land på över 100m. Nu känns det bra och bättre blir det när storlommen ligger och dyker en 80m längre ut. Dröjer inte länge innan första sitter +1 , pigg och hoppar som en galning. Nästa är en liten +0.5 som tar Omöborsten. Fiskar en stund och känner ytterliggare en fisk som inte fastnar. Men nästa sitter bra ca 1kg , som snabbt returneras. Lugnt ett stycke , men jag närmar mig platsen jag sett fisk i ytan. Och strax drar det till men jag bommar den och flugan kommer flygande, samtidigt hoppar en runt kilot upp ur vattnet. Tar bara ett par kast innan nästa sitter ca 1.5kg vild som fick gå tillbaka.
Havsöring
Här var det också fint grummel i vattnet och fisken var inne hela sträckan. Gjorde ett stopp till på väg hem , men där var det ingen hemma. Men en riktigt rolig dag på kusten!
Havsöring
Öland

Det här inlägget postades i Fiskerapporter och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på Fortsatt bra med havsöring.

  1. ola skriver:

    Håller med dej Seppo.
    Men kul att det finns fiskekompisar som håller suget uppe.
    Bara att lyfta på hatten.
    🙂

  2. Seppo L skriver:

    Ajj va ont det gör! Jag är mycket glad över att få läsa dessa fina rapporter och se dessa fantastiska bilder, men det smärtar i fisketarmen att få läsa detta på jobbet. Jösses det suger i fisketarmen så att det gör ont i hela kroppen. Ajjjj!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *