Ny betestillverkare på öland?

Fick bilder från Niklas Karlsson ikväll. Fy f..n vilka snygga havsöringsdrag han gjort i veckan.. Niklas har köpt formar på www.dragformar.se , och börjat göra sina egna beten. Han skaffade en kompressor och airbrush till målningen , samt klarlack från den lokala billacken. Riktigt grejer ska det vara , inget fusk här inte. Så kolla in dessa tjusiga havsöringsbeten! Skulle kunna tro att han köpt dem på Hemköp? Ska bli mycket intressant att höra om de fångar fisk!

Det här inlägget postades i Klubbnytt. Bokmärk permalänken.

6 svar på Ny betestillverkare på öland?

  1. Robert skriver:

    Kan man få köpa ett par direkt från konstnären själv?

    //Robert

  2. Niklas ''knuten'' skriver:

    Nej gjorde ett par kopior av dom vanliga gruff för jag hade inte dom färgerna redan och så har jag en egen färg där som jag lagt upp Kopparbrun buk med svart rygg. Skillnaden är att jag har lagt vikterna längre bak på mina så att dom backar när man kör vev-stopp. Original gruff backar inte på samma sätt utan sjunker mer rakt ner på vev-stoppet som dom fiskar mycket med i Stockholms skärgård från båt med mera. Men på Öland & Gotland vill man oftast att betet ska backa när man kör vev-stopp. Kommer upp lite flera färger om någon/några veckor.

    Som det ser ut i nuläget blir det tyvär inga flugbindningar Lasse men framöver vet man aldrig vad som händer, inte helt omöjligt!

    Skitfiske på er!

    //Niklas

  3. Lasse skriver:

    Du kan inte binda upp dem till flugfiske, isåfall har du en trogen kund
    skitfiske på dig
    Lasse

  4. Andreas Johansson skriver:

    Det är korrekt

  5. Helena skriver:

    Riktiga karlar fiskar…

  6. Andreas Johansson skriver:

    Trodde det var köpta beten?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *