Bra fiske i veckan.

Fått in lite rapporter från igår och idag. Onsdagen var det fortfarande lite för hög dyning på östra , men drog rätt fint längs med land på västra! En retur först runt 45cm innan den här gynnaren fick en sten i huvudet. Så här ser de inte ut i P&T vatten , 2030gram silver som levde rövare i 10minuter innan den gav sig!

RegnbågeIdag var det bra förutsättningar på östra sidan , mindre dyning och inte skitigt i vattnet. Och det ser ut att hålla i sig några dagar till innan det blåser på igen? En runt tre fick simma vidare och sen missades en större upp mot 4kg. Det verkar släppa nu med lite grövre fisk inne vid kusten , hoppas det håller i sig ett tag nu!

Det här inlägget postades i Fiskerapporter och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

3 svar på Bra fiske i veckan.

  1. Peter skriver:

    Förvildad rb är nåt speciellt, säkert en pigg krabat.

  2. Solle skriver:

    Inte jag som varit ute Jocke , fick dessa rapporter under dagen på jobbet. De danske är i Blekinge , så de är nog här snart. Men de har knappt inga stjärtfenor alls på de bilder jag sett från Skåne och Danmark

  3. Jocke Johansson skriver:

    Snygg Båge Niklas! Hade den inte haft så fina fenor och kroppsform så hade jag gissat på att den kommit från en Dansk kassodling som sprack i höstas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *