Gäddrapport!!

Christoffer (Ch) och jag tänkte att vi skulle köra lite hamnfiske i Borgholm idag. Vi ringde några andra och frågade om dom ville ansluta. Men vi blev själva. Vissa hade tydligen så viktiga saker som att sola solarium på dagens agenda istället för att fiska!!!

Sagt och gjort så åkte vi dit. Ch jerkade och jag jiggade efter borre. Men det var inte det minsta upphetsande att fiska där. Inte ett liv var det heller. Så vi bestämde oss för att åka till östra sidan istället. För att försöka tampas med gäddorna där.

Det blev en lyckad tripp, lite drygt 20st landade vi på 2timmar. Några av dom var riktigt fina. Min största vägde 8kg och var 97cm. Ch slog till med ett nytt personbästa på 8.35kg 99cm. Detta år har verkligen varit Christoffers år. 3st nya pbn har han lyckats att få. Havsöring 4.6kg, Gös 7.6kg och nu gädda 8.35kg. Jag har haft lyckan att stå bredvid honom i två av rekorden. Hatten av och ett stort grattis till Christoffer.

Gädda

Gädda

Det här inlägget postades i Fiskerapporter och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

6 svar på Gäddrapport!!

  1. Magnus karlsson skriver:

    Snyggt grabbar!!!! Fluga hoppas jag!!

  2. Niklas skriver:

    Grymt fina gäddor Tode & Johan! och ett stort grattis till ditt nya PB på gädda Tode. Detta året har du verkligen levererat på både gädda, öring & gös å det är du värd! go jul på er önskar / KnuteN : )

  3. Johan skriver:

    Ja du Johan Nicklasson…
    Torr luft kan ni ju inte klaga på borta i Götet i alla fall 😛

  4. Christoffer skriver:

    Ja gitarren ligger redan tryggt på hyllan ; )
    Tack för gratulationerna!

  5. Johan skriver:

    Sjukt snyggt jobbat. 3 st PB på ett år, å inga skitfiskar heller. Grattis. Kanske läge att sälja guran och investera i fler fiskeprylar 🙂 Kan de vara missunnsamhet och den svenska avundsjukan som avspeglar sig u det forumet, eller kanske bara den torra öländska vinterluften som ger torrsprickor i tummen… 😉 Hur som, fett jävla Grattis till Ch.

  6. Nathalie skriver:

    Här var det dåligt med kommentarer!
    Stort grattis Tode!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *