Dag 1 havsöringsträff.

Klubben har haft många medlemmar i vattnet idag, med lite blandat resultat. Team Öland rapporterar sex returer och kontakt med mindre fisk. Johan A tappade en godkänd i landningsmomentet, surt! Seppo gjorde som undertecknad och ägnade dagen åt att ta reda på vart öringarna inte fanns, vet ej om Ola hade någon kontakt? I mitt team, team mellersta Öland var det Uffe och Tobbe som hade kontakt med fisk, Tobbe hade grisfiske på returer, 7 landade och nästan lika många tappade. Jens och Anthony rapporterade ett par returer samt några följen. Team Hehner/Marelius var de enda som lyckades hitta godkänd fisk idag, två invägda, bra jobbat! Imorrn tar vi nya tag!

//Andreas

AlexanderMorelius

Det här inlägget postades i Fiskerapporter, Klubbnytt och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Dag 1 havsöringsträff.

  1. Seppo L skriver:

    He,he, ja visst Andreas inte lätt jobb vi tog på oss men jag tycker vi gjorde det mycket bra denna gång. He,he

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.