Byte av av havsöringsdrag i Havsöringsträffen.

Pratade med Olle Lidesjö på ABU Garcia om att få köpa Toby 20gram till Havsöringsträffen 2013. Toby 20gram är det drag som fångat havsöring längst tid på Öland. Pionjärena började i slutet 60 och början av 70-talet med riktat fiske efter havsöring. Innan dess var det mest en bonus vid gäddfiske på uddarna på ön innan de lärde sig hitta havsöringen. Toby 20gram silver var det som gällde , och gäller fortfarande för endel som fiskat i över trettio år efter havsöring. En annan färg som fungerat mycket bra är färgen zebra , svart/mässing. Ibland när fisken gick riktigt långt ut från land popnitades två Toby 18gram ihop , för att nå ut. Nu till träffen och cupen i vår kommer alla som föranmäler sig och betalar in startavgiften få ett drag i någon av dessa färger i startbrevet. Så se till att anmäla er nu innan tiden går ut!!
Toby 20gram

Det här inlägget postades i Klubbnytt och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.