ETT BLANKT ÖSTERSJÖN

Efter ett tokjobb a 45 timmar mellan grusningen i Strömmen på söndagen till onsdag morgon kunde jag konstatera kanonväder på sjön. Att uppbringa en gast på kort varsel skulle bara sinka avfärden så enda sällskapet var en fågel som tog en kort rast ombord.

 

SAMSUNG SAMSUNG

Vädret var kanon men skvallrade lite om den annalkande hösten, kanske det som bidrog till det klena resultatet. Slapp i alla fall denna gången att tvingas följa HaV:s  vansinniga regelverk. Dagen blev kort på sjön, upptagning och båttvätt innan mörkret kom.

Det här inlägget postades i Fiskerapporter, Trolling och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.