ÄNTLIGEN KLARA, i morgon inställt

I dag blev vi klara i Strömmen, i morgon bitti städar Andreas, Stickan och jag undan redskap mm. Ett stort tack till Palle med traktor/vagn 22 ton, grus utrallat på knappt 8 timmar det är effektivt. Även ett stort tack till Erik, Hasse och Daniel som anslöt i dag med nya krafter, bra skottat.                                                                                                                           En mer utförlig rapport kommer, Niclas filar förmodligen på den just nu. Ett stort tack till alla som ställt upp, nu börjar uppföljning i Silverbäcken och nya bäckplaner.

//Bäckrallarna

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Fiskevård och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på ÄNTLIGEN KLARA, i morgon inställt

  1. Seppo L skriver:

    Gigantisk tummen upp för detta mina damer och herrar. Ska bli spännande till hösten/vintern och se om våra öringar gillar dessa nya lekplatser.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.