Rapport från Kårehamn.

Idag bytte Lasse och jag ut skyfflarna mot trolling-spön, vi gick ut vid ca 09.00 och satte i grejerna ungefär vid Ettan. Efter en halvtimme löste ett av Lasses spön och en lax rusade och jag greppade håven. Rusningen slutade, inget ryck i linan och vi trodde laxen hoppat av, tillbaka med håven… då sträcker det upp igen. Laxen hade simmat rätt emot oss, gått runt både vajern och Lasses andra linor, Lasse lyckas tråckla loss spöet och får upp fisken längs sidan på båten, tyvärr noterar vi att fettfenan sitter där den ska och efter ett par bilder så krokas fisken av i vattnet och får simma tillbaka (hoppas den överlever….). Efter den snabba starten hade vi höga förhoppningar på fortsättningen men tji fick vi, vi testade det mesta men det ville sig inte. Dock hade vi en kanon-dag på sjön!

IMG_1323 IMG_1322 IMG_1319

//Andreas

Det här inlägget postades i Fiskerapporter, Trolling och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.