Dags att testa lite havsöringsfiske.

Den senaste tidens väderomslag har rört runt lite i sjön. Och de senaste dagarna har det gått i en hel del öring i bottengarnen. Blanka tjocka havsöringar nästan varje natt , upp till 5.8kg. Så har ni funderat över att prova , så känns det som det är dags göra det nu! Skitfiske!!

Det här inlägget postades i Fiskerapporter och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

6 svar på Dags att testa lite havsöringsfiske.

 1. Jocke Johansson skriver:

  Vad har ni för vatten temp nu ungefär??

  • Solle skriver:

   Jocke kolla på Östersjöportalen , där finns den bästa med prognos. Då vindarna ändrar mycket så använder jag den mest. Men även Dmi har en , men dock inte så detaljerad. Vi hade runt 10 grader på sydöstra Öland för någon dag sen , fin öringtemp! 🙂

 2. Krister skriver:

  Hejsan
  Fiskat en del i juni, juli och augusti när jag varit på semester på ön, men klent resultat. Däremot har jag hittat lite fiskeplatser jag vill testa nu i höst, efter havsöring förstås. Läst om havsöringsträffen tidigare år… men inte hittat något om det blir av i höst?? NÅn som sitter på mer info??

  • Solle skriver:

   Det blir som vanligt en höstträff , men datum är ej satt. Vi beslutar det ihop med vår huvudsponsor på höstträffen ,Bo Pensionat. Vi lägger det här direkt efter tävlingsledningen haft första mötet i September Krister.

 3. Seppo L skriver:

  Om ca en timme åker flugan i. Trevligt, trevligt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.