STRÖMMEN fiskevård

Igår tog jag kontakt med markägarna i Bägby inför höstens arbete med tanke på transportvägar till bäcken. Reviderade den tänkta planen genom beteshagen och vägen över vadstället, det stora antalet djur och vägen beskaffenhet lockade inte. I stället avvaktar vi skörden på åkrarna norr om bäcken vilket innebär att vi kan använda bil och släp ända fram till muren söder om bäcken. På söndag startar vi med en liten grupp som förbereder och planerar, på agendan står arbeten som t ex rensa sly, anlägga spångar, förbereda för grusränna över stenmurar.

För vår planering behöver vi veta vilka dagar som våra medlemmar kan tänkas ställa upp. Arbetsdagar som behöver uppslutning är 17-18 aug, 24-25 aug, 31 aug-1 sept, 7-8 sept, 14-15 sept. Vi behöver arbetslag om 5-10 personer per dag,

Vet att många är villiga att delta men hittills har tystnaden varit kompakt, så skicka ett mail och uppge vilka dagar ni kan, även delar av dag välkomnas.  Min mail är karlssonsmek.borgholm@telia.com eller min tel 070-5497050 för kontakt.

mvh/Lasse

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *