Ännu en dag på abborrejakt i Kråkelund.

Dagen började med lite små-abborre när vi väntade på grabbarna från Gamleby SFK. När de var på plats bytte vi till fjärden som gav bra med fisk förra helgen. Vi delade på oss och spred ut oss över hela fjärden för att se om vi kunde hitta den lite större abborren. Men grabbarna från Gamleby började med gädda , tror de är gäddfiskare i grunden? Det började nappa ganska skapligt men inget större än 2hg , men Ulf anslöt efter ett tag och hade fått några upp mot 4hg i alla fall. Efter detta rev både Ulf och jag fisk runt kilot! Fan , måste ju ha en över 740gram innan årsmötet. Annars blir det Johan som tar den klassen , men vi har två helger till innan dess! Och den större abborren kommer in grundare ju längre fram vi kommer. Mitt på dagen blev det helt dött under ca en timme , men sen drog det verkligen igång! Och det blev ju inte sämre av att solen kom fram och vinden la sig helt. När vi avslutade dagen hade Ulf 137st , Lasse ca 50 och jag ca 75-80 som fått gå tillbaka. Ulf hade några som kom upp närmare 5hg , men mest smått idag. Tommy som lämnade oss lite tidigare hade ca 70st, de andra vet jag inte hur det gick för. Men vi tar nya tag nästa helg!!

Det här inlägget postades i Fiskerapporter och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.