ÖLANDS VATTENRÅD

Klubben är medlem i Ölands Vattenråd, och anledningen är att vi fått ett bra verktyg både för att kunna påverka men även för att få kunskap och arbeta praktiskt.
Sportfiskare är (ö)kända för att beklaga sig över dålig fisktillgång och överuttag ( med all rätt), av vissa mindre nogräknade personer oftast med lättförtjänta SEK i blicken. Glädjande nog engagerar sig allt fler sportfiskare inom miljö och fiskevård. Därför uppmanar jag alla att bli medlemmar i Ölands Vattenråd genom att betala medlemsavgiften 100 kr ( lika dyrt som ett hyfsat havsöringsdrag), så bidrar du till att vattenrådet kommer att fortleva även när staten i framtiden minskar sitt bidrag.
Hemsida www.vattenorganisationer.se/oland/
Så sätt in 100 kronor på Bg 716-0419 och kom på årsmötet den 13 feb kl 19.00 i IOGT-lokalen , Algutsrum. Endast genom att arbeta aktivt kommer vi att få ett bättre fiske. Inom vattenrådet arbetar en Fiskegrupp som kommer att samordna och arbeta aktivt inom fiskevård, det finns ganska mycket att göra så ni som har egna projekt eller vill hjälpa till hör av er antingen till klubben eller vattenrådet.

Det här inlägget postades i Klubbnytt och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *