Havsöringsrapport

Idag gjorde jag, Niclas, Lasse och Johan B ett försök på havsöringen. Vi började långt upp på nordvästra sida, ingen vind att tala om (SO) men dock en dyning som gick in och gav lite lätt färgat vatten. Resultatet på första stället blev en retur för Johan. Vi åkte vidare norrut och Lasse och jag släppte av de andra på ett ställe medan vi fortsatte norrut, det såg giftigt ut där vi släppte av Niclas och Johan och samtliga hade nog kunnat tänka sig att fiska där men N och J var snabbast ut ur bilen. Där vi fiskade låg det på en ordentlig dyning som i princip var ofiskbar men det gick att fiska innanför i en liten vik samt utanför om man lyckades ta sig ut. Jag brände en liten och det var allt, de andra hade haft ännu sämre fiske (trots att de tog bästa platsen), Johan hade skådat säl och Niclas hade skådat ingenting. Vi packade in oss i bilen och åkte söderut, vi fiskade två ställen till men utan kontakter, ingen vind och väldigt klart vatten. Vi håller tummarna för en isfri vinter så det kan bli mer fiske framöver.

Skitfiske!

//Andreas

Det här inlägget postades i Fiskerapporter och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Havsöringsrapport

  1. Michael skriver:

    Någon som vet hur det är med isen nu? Har det börjat lägga sig så att kustfisket inte funkar längre? Vore trevligt att komma iväg för lite fiske i mellandagarna.

    God Jul på Er.

    / Micke

    • Andreas Johansson skriver:

      Hej.
      När vi var ute i söndags så var det helt rent åtminstone norrut. Idag låg det is i Borgholms hamn men i övrigt var det rent. Ser ut att bli ostliga vindar fram till tisdag och i samband med minusgrader kan det kanske bli lite issörja på mellersta västra sidan i lä-vattnet, men norrut bör det inte vara några problem.
      God Jul!
      /Andreas

  2. Fredrik Arnerby skriver:

    Tackar för era fiske rapporter, synd att de inte blev något men de är alltid roligt att gå in och läsa. Tack igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *