Havsöringsträff 2012 , senaste nytt.

Tyvärr fick vi idag ställa in tjejfisket på fredag , men kommer att göra ett nytt försök till Havsöringscupen i vår. Då hoppas vi på fler anmälda tjejer för en eftermiddags teori och praktiskt fiske. Fantastiskt är det i alla fall med 77 föranmälda till helgen!!!! Vi ser att prognoserna till helgen visar idag hård sydlig vind , det gör det i alla fall fiskbart på västra sidan. Men östra kommer nog att bli lite för skitigt i vattnet, det är dock dagar kvar så det kan fortfarande ändra sig?

Välkomna , och ett riktigt skitfiske!

Tävlingsledningen

Det här inlägget postades i Klubbnytt och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på Havsöringsträff 2012 , senaste nytt.

  1. Micke skriver:

    Vi kommer ned ett gäng från eskilstuna till träffen. Som du säger kommer det blåsa sydlig vind på lördag, uppåt 12 m/s i byarna. Är det lugnare vatten på västra sidan med sydlig vind? Eller kan man lämna flugspöet hemma? Kanske går att hitta nån lugnare vik 😉

    • Solle skriver:

      Sydväst/nordost ligger ön så det blir att det drar in en fin dyning att fiska i när vinden drar lite ut från land på vissa ställen. Det verkar bli lugnare på söndag , så lämna inte flugspöt hemma! Men en intermediatelina är att rekommendera , flytlina tror jag inte kommer fungera i helgen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *