HÖSTMÖTE


I lördags avverkade vi höstmötet. Ett femtontal deltagare totalt, testade huggvilligheten hos regnbågen. Alla, från de minsta knattarna till de gamla rävarna log fiskelyckan glatt emot, fisken var i verkligt god kondition och gav fin kamp. En ganska glad Johan Bjelkendal strålade ikapp med glansen från pokalerna för 2011 största fiskar. Storslam förutom i näbbgädda & regnbåge var hans resultat, undras kan vad resten av gänget sysslade med detta år? Lite grillning och någon pilsner slank också ned innan vi avslutade.
Ett stort tack till Stefan och Berndt för lånet av anläggningen, och vi vill verkligen rekommendera. Även fisket är att rekommendera för t ex barnfamiljen eller den som önskar lite mer fiskgaranti.

Det här inlägget postades i Klubbnytt och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

3 svar på HÖSTMÖTE

  1. Solle skriver:

    Jag körde ju, men jag kommer inte ihåg att Markoolio var där? 😉

  2. Andreas skriver:

    Grattis! Ja vad fan sysslade vi med förra året…. får bli andra bullar i år. En HÖ över 5,5kg ska väl inte vara några problem det är ju ungefär samma chans som att få 7 rätt på V75. Vad gäller gädd-klassen så sätter jag mina pengar på Lasse i år, han känns het och det var mest små detaljer som ställde till gädd-fisket för honom förra året 🙂

  3. Magnus Karlsson skriver:

    Kul Kille som dessutom kan fiska!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *