Havsöring överallt?

Åkte ut sent på eftermiddagen för att äntligen få flugfiska lite havsöring, det var första gången med fluga i höst. Började på nordvästra sidan med en fin dyning på 50-60cm som rullade in och 5-6m/s sydvästlig vind. Efter 50m går en fin öring på och hoppar två gånger , för att sen gå loss. Byte av plats och inte ett liv , ändå att det såg så himla fint ut! Tredje och sista stället har jag två fina öringar på med 70-80m mellan varandra. Börjar fundera på om flugan är i längsta laget när de inte fastnar? Jag körde den polska flugan jag fick av Arthur , som gått riktigt bra innan! Knöt dit en omöborste och tänkte att nu sitter nästa , problemet var bara att ingen mer högg innan jag avslutade. Däremot hoppade en runt 3-3.5kg upp framför mig , men behagade inte att hugga. Det var väl mest för att retas?

Det här inlägget postades i Fiskerapporter och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 svar på Havsöring överallt?

  1. Magnus karlsson skriver:

    Hoppas flugan finns kvar, om du skickar den omg, skall jag göra ett försök. Du har dem till tävlingen !!

  2. Magnus Karlsson skriver:

    Får nog se till att hitta det där materiaet till polenflugan, Johan har en testfluga med andra mtrl. får se om den funkar ! Ja jag vet!, du kan inte alltid ha första tjing !!

    • Solle skriver:

      Fan Magnus , det trodde jag ju! 😉 Johan visade mig dem i helgen , tror att det måste vara något mer löst så det drar ihop sig mycket vid hemtagning. Den polska flugan blev som ett tunt streck vid hemtagningen , max 5mm.

  3. Seppo L skriver:

    Prova Albyminken så sitter dom som gjuten..Med risk för att bli tjatig…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *